Yrityksille tarjottava koronapaketti

Yrityksille tarjottava koronapaketti

Yritykset ovat herkästi tarttuvassa ja yhä pahenevassa koronakassakriisissä.

Monet yrittäjäjärjestöt ja viranomaiset tarjoavat ohjeistusta ja apua yrittäjille. Kansalaisten tahtotila on ohjata hiipuvaa kulutuspotentiaaliaan pienyritysten tukemiseksi yli pahimman ajan. Konkurssit tulee välttää mahdollisimman tehokkaasti.

Useiden yritystoiminnan palvelujen ongelma on niiden riittämättömyys ja ruuhkaisuus, mikä viivästyttää olennaisesti avun saamista. Viranomaisilla on lisäksi ristiriitaisia käsityksiä muun muassa työsuhdenormien  ja tukien soveltamisesta.

Numerotalo Oy verkostoineen on onnistuneesti auttanut asiakkaitaan ja muita pk-yrityksiä neuvotteluissa ja sopimisessa työntekijöiden, velkojien ja sopimuskumppanien kanssa.

Kasvatamme palveluresurssejamme tätä varten. Tällä hetkellä voimme ottaa joitakin uusia asiakkaita. Tavoitteemme on aidosti auttaa, ja lähtökohta onkin se, että veloituksemme perustuu lähes yksinomaan onnistumiseen, emme halua hyötyä yrittäjien ahdingosta hyötyä tuottamatta.

Yhteydenotto ja alkuneuvottelu on maksuton. Sen yhteydessä voit päättää, haluatko jatkaa yhteistyötä. Mikäli jatkat, saat kyselylomakkeen täytettäväksesi ja teemme arvion tilanteesta konkreettisine suosituksineen.

Hoidamme halutessasi myös neuvottelut velkojien kanssa valtakirjalla.

Ota yhteyttä!

 

Mikäli tahdot tarkan ja tavoitettavissa olevan kirjanpitäjän laadukkaalla palvelulla olethan yhteydessä. Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Halutessasi laita toivottu yhteydenottoaika viesti-osioon

 

Hanna Krans

hanna.krans@numerotalo.fi
+358 44 792 4668

 

Jouni Varpelaide

+358 400 437 874