Meille on ensiarvoisen tärkeää asiakkaidemme kuunteleminen

Meille on ensiarvoisen tärkeää asiakkaidemme kuunteleminen

Lue mitä asiakkaamme sanovat meistä

Jouni Varpelaide, Operative Partner @Wanha Satama Interactive

Numerotalo on yrittäjää kuunteleva, ketterä, asiakaslähtöinen ja aktiivisesti neuvoja antava taloushallintotoimisto – ei perinteinen tilitoimisto, joka tekee vain sen, mitä asiakas osaa pyytää. Suosittelen.

Olli Raudus, COO @Skunkworks

Yhteistyö Numerotalon kanssa on sujunut alusta alkaen moitteetta. Kaikki sovitut asiat ovat tulleet hoidettua ja Numerotalon proaktiivisuuden vuoksi minulla on yrittäjänä tunne, että olemme hyvissä käsissä. Olemme saaneet kattavasti asiantuntevaa konsultointia normaalin taloushallinnon lisäksi. Iso suositus meiltä!

Teemu Puuska, Yrittäjä @Gust

Numerotalon kanssa on erityisen mukava työskennellä. Yhteydenpito on proaktiivista ja asiat hoituu niin kuin pitääkin. Muutaman muun tilitoimiston kokemuksella voi sanoa, että Numerotalo on tilitoimistona täysin omalla tasollaan.

Pyry Suojalehto, CEO @Fam Agency

Meille Numerotalo on aika paljon enemmän kuin tilitoimisto. Jeesiä saadaan oikeastaan mihin tahansa asiaan, joka yrityksen pyörittämiseen liittyy. Ollaan enemmän kuin tyytyväisiä.

Kati Suominen, Yrittäjä @Motorbeibi Oy & Heppa Rennox

Luotettava ja asiantunteva. Mahtavinta nykyaikaiset ohjelmat, jotka antavat yrittäjälle vapautta sekä stressittömyyttä keskittyä omaan työhön. Yrittäjä pystyy näin ollen katsomaan asioita pitkällä tähtäimellä eteenpäin sekä kehittämään ja viemään yritystään eteenpäin.

Markus Sandberg, Taloudesta vastaava @Napapiirin Pesis-Team ry

Palveluun olemme olleet tyytyväisiä ja ehkä myös hieman hämmentyneitä siitä, kuinka nopeasti kysymyksiin on saatu vastaus. Palvelusta siis iso kiitos =)

Iris Mäenpää, Yrittäjä @Sales Pitch Oy

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Numerotaloon. Kaikki ongelmat ratkaistaan järkevästi sekä ammattimaisesti, palvelu on erinomaista. Koko yritystoiminnan pohjana on rautainen kirjanpidon ammattilainen, joka huolehtii, että asiat ovat järjestyksessä. Voin 100 % keskittyä omaan työhöni, ja ei tarvitse miettiä, että hoituuko asiat vai ei. Kiitos Hannalle erinomaisesta yhteistyöstä, parasta ei kannata vaihtaa! 😊

Sampo Lipasti, Yrittäjä @IV-Lipasti Oy

Numerotalon kanssa useamman vuoden yhteistyötä tehneenä, voin lämpimästi suositella heidän asiakaslähtöistä ja yrittäjäläheistä palveluaan. Neuvoja ja apua saa aina, kun tarvitsee ja muutoinkin kommunikaatio on erittäin vaivatonta. Sovitut asiat hoidetaan ajallaan ja jämptisti laadukkaalla ammattitaidolla ja asiantuntemuksella.

Ota yhteyttä!

 

Mikäli tahdot tarkan ja tavoitettavissa olevan kirjanpitäjän laadukkaalla palvelulla olethan yhteydessä. Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Hanna Krans

hanna.krans@numerotalo.fi
+358 44 792 4668

 

Toimisto

Ainonkatu 1,
96200 Rovaniemi