Meille on ensiarvoisen tärkeää asiakkaidemme kuunteleminen

Meille on ensiarvoisen tärkeää asiakkaidemme kuunteleminen

Lue mitä asiakkaamme sanovat meistä

Jouni Varpelaide, Operative Partner @Wanha Satama Interactive

Numerotalo on yrittäjää kuunteleva, ketterä, asiakaslähtöinen ja aktiivisesti neuvoja antava taloushallintotoimisto – ei perinteinen tilitoimisto, joka tekee vain sen, mitä asiakas osaa pyytää. Suosittelen.

Olli Raudus, COO @Skunkworks

Yhteistyö Numerotalon kanssa on sujunut alusta alkaen moitteetta. Kaikki sovitut asiat ovat tulleet hoidettua ja Numerotalon proaktiivisuuden vuoksi minulla on yrittäjänä tunne, että olemme hyvissä käsissä. Olemme saaneet kattavasti asiantuntevaa konsultointia normaalin taloushallinnon lisäksi. Iso suositus meiltä!

Teemu Puuska, CEO @nobot

Numerotalon kanssa on erityisen mukava työskennellä. Yhteydenpito on proaktiivista ja asiat hoituu niin kuin pitääkin. Muutaman muun tilitoimiston kokemuksella voi sanoa, että Numerotalo on tilitoimistona täysin omalla tasollaan.

Kati Suominen, Yrittäjä @Motorbeibi Oy & Heppa Rennox

Luotettava ja asiantunteva. Mahtavinta nykyaikaiset ohjelmat, jotka antavat yrittäjälle vapautta sekä stressittömyyttä keskittyä omaan työhön. Yrittäjä pystyy näin ollen katsomaan asioita pitkällä tähtäimellä eteenpäin sekä kehittämään ja viemään yritystään eteenpäin.

Ota yhteyttä!

 

Mikäli tahdot tarkan ja tavoitettavissa olevan kirjanpitäjän laadukkaalla palvelulla olethan yhteydessä. Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Hanna Krans

hanna.krans@numerotalo.fi
+358 44 792 4668

 

Toimisto

Ainonkatu 1,
96200 Rovaniemi